DKK 460,75 (DKK 458,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Flagstang Markeder på Kulbroen

27.08.2016 kl. 10:00 Kulbroen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 460,75 (DKK 458,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

På Flagstang Markeder kan du gøre et godt kup! Standene er meget varierede, og der sælges både næsten nyt, lettere brugt, vintage- og retrotøj, sko og smykker. Du kan også finde vintage- og retrogenstande til boligindretningen - lige fra kageruller til keramik og ofte også brugt legetøj til børnene. Kort sagt: her er der rigtigt gode chancer for at finde enten det, du har ledt længe efter... eller det, som du ikke vidste, at du virkelig gik og manglede.

Markedet bliver afholdt i forbindelse med Kødbyens Mad & Marked ved Kulbroen - på havnearealet i bunden af Jægergaardsgade 154   

En stadeplads (ca. 2,5x2,5m inkl. bord 1,8m x 0,8m). 450kr. 

Find os på www.flagstang-markeder.dk eller Flagstang-markeder på facebook. 

Du er velkommen til at medbringe parasoller, men pavilloner er ikke tilladt. Du må gerne medbringe tøjstativer og andre former for displaymuligheder. 

Det er ikke tilladt at køre ind til selve Kulbroen med bil - heller ikke til af- og pålæsning, men du må gerne trække en trailer ind til din plads. Der er masser af parkeringsmuligheder i området omkring. 

Ved markedet er det private, der kan sælge ud af guldet fra pulterkammeret, kælderrummet og tøjskabet. Markedet er ikke tiltænkt butikker eller andre etablerede. Det er brugte ting der skal sælges på markedet, nye varer er ikke tilladt. Overholdes dette ikke, forbeholder Flagstang Markeder sig ret til at bortvise dig på dagen. 

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at sælge madvarer, men har du madvarer du gerne vil sælge, så kontakt Flagstang Markeder på mail. 

Hvis du producerer noget håndværk selv, så er dette umiddelbart ikke muligt at sælge på Flagstang Markeder, men du kan altid kontakte Flagstang Markeder med en forespørgsel. 

Flagstang Markeder forbeholder sig ret til at vælge til og fra for at skabe variation i de ting der bliver solgt ved markederne. 

Det er hverken mulighed for at købe en særlig stadeplads eller købe den samme plads, hver gang du deltager. Det er heller ikke muligt at reservere stadepladser til fremtidige markeder. Reglerne er ens for alle og medfører en løbende udskiftning af stadeholdere.   

 Markedet er kl. 10.00 - 15.00. Det vil være muligt at stille op fra kl. 9.00 og du skal være væk fra din plads igen kl. 16.00.