DKK 460,75 (DKK 458,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Flagstang Markeder Oktober 2019

27.10.2019 kl. 10:00 musikhuset aarhus, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 460,75 (DKK 458,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

På Flagstang Markeder kan du gøre et godt kup! Standene er meget varierede, og der sælges både næsten nyt, lettere brugt, vintage- og retrotøj, sko og smykker. Du kan også finde vintage- og retrogenstande til boligindretningen - lige fra kageruller til keramik og ofte også brugt legetøj til børnene. Kort sagt: her er der rigtigt gode chancer for at finde enten det, du har ledt længe efter... eller det, som du ikke vidste, at du virkelig gik og manglede.

Stadeplads (ca. 2x2m og bord 1,8m x 0,8m inkl. stol). 450kr. 

Stadeplads (mindre god placering): (ca.2,0x2.0m inkl. bord 1,8x0,8m og stol).Men der er lidt mindre plads, da der er en søjle de tager noget af pladsen eller at pladsen er mindre godt placeret. 400 kr.

Strøgplads: (ca. 2,0x2,0m.) inkl. bord og stol.  Lidt afsides område som ikke kan ses fra hele markedet, men fine pladser. 350 kr.

TØJSTATIVER  KAN IKKE KØBES ALENE, MEN KUN SOM TILFØJELSE VED KØB AF EN STADEPLADS.

Find os på www.flagstang-markeder.dk eller Flagstang-markeder på facebook. 

Du må gerne medbringe tøjstativer og andre former for displaymuligheder, men vær opmærksom på pladsens størrelse.

Der er masser af parkeringsmuligheder i området omkring. 

Ved markedet er det private, der kan sælge ud af guldet fra pulterkammeret, kælderrummet og tøjskabet. Markedet er ikke tiltænkt butikker eller andre etablerede. Det er brugte ting der skal sælges på markedet, nye varer er ikke tilladt. Salg af kopivarer fører til direkte bortvisning. Overholdes dette ikke, forbeholder Flagstang Markeder sig ret til at bortvise dig på dagen. 

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at sælge madvarer, men har du madvarer du gerne vil sælge, så kontakt Flagstang Markeder på mail. 

Hvis du producerer noget håndværk selv, så er dette umiddelbart ikke muligt at sælge på Flagstang Markeder, men du kan altid kontakte Flagstang Markeder med en forespørgsel. 

Flagstang Markeder forbeholder sig ret til at vælge til og fra for at skabe variation i de ting der bliver solgt ved markederne. 

Det er hverken mulighed for at købe en særlig stadeplads eller købe den samme plads, hver gang du deltager. Det er heller ikke muligt at reservere stadepladser til fremtidige markeder. Reglerne er ens for alle og medfører en løbende udskiftning af stadeholdere.   

 Markedet er kl. 10.00 - 15.00. Det vil være muligt at stille op fra kl. 9.00 og du skal være væk fra din plads igen kl. 16.00. 

Hvis du ikke er mødt op inden markedets starttidspunkt videregives pladsen.